like the sun on you skin


Don't worry , everyting Will be alright

Usch vilket dåligt morgon humör jag har .. Stackars min älskling som det går ut över .. Förlåt baby! Gick o la mig o myste med han i soffan sen istället och det är så himla mysigt att ligga i hans famn, känna hans andetag emot mig och känna hans hjärta emot mitt. Vi har tagit det lugnt hos honom idag tills han fick ett telefonsamtal om arbetsintervju så vi tog bilen in till sta o lämnade tillbaka mina skor. Sen åkte vi dit han skulle, allt gick bra så nu hoppas vi på det bästa!! Åkte till hans bror o lämnade bilen. Jag gick in o köpte cola sen fick vi skjuts av Viktor, Mathias kompis alltså hem Till Mathias , snällt :) åt lite soppa sen mös vi lite och jag somnade i hans famn hihi :) Vaknade och då var det bara att byta om och packa, skjutsa älskling o lilleman till borgen och jag åkte in till jobbet. Sitter på kontoret nu , har lunch. Men gillar inte att äta på natten, det är inte alls bra för kroppen plus att man går upp i vikt av det.. Men jag har ätit lite av min macka och nästan ett helt äpple och druckit en heldel vatten, kommer inte orka tills kl 06.00 annars :(( började 18.00 o slutar06.00 lite kämpigt men jag klarar det :)) Just fick reda på att JAG KLARADE TESTERNA + LÄNSSTYRELSEN HAR GODKÄNT MIG :) Så förmodligen sommarjobb+ timjobb sen till hösten hur bra är inte det? Plus att älskling var på intervju igår och idag känns som att allt flyter på hur bra som helst! Ska sova ut otroligt länge imorgon eller Ah idag ;) blir grillning och så på lördag hos palmen sen är det beppes :) Ah inte många timmar kvar på detta arbetspass nu. Tror lunchen slutar 02.30, Så då är det 3,5timmar kvar, det går nog fort :) GRATTIS till den som orkat läsa hit. Har inte mycket att göra under nattlunchen därför Det blev ett ointressant inlägg...

svar till kusin

svar till käraste kusin: Klart jag kan sy åt dig det är skit roligt!
Jag ska sy lakan, påslakan sätt, gardiner & sånt också så man får precis som man vill !
skit nice! ses snart! saknar er

Shopping & jobb

Vaknade när älskling skulle upp imorse inte roligt :( åkte och hämtade honom o några av hans kompisar sen blev det donken. Lämnade de vid mekonomen och vi drog vidare o kollade lite. Åkte till Securitas o hämtade lite kläder tills ikväll, börjar jobba om 3 timmar roligt :) jobbar imorgon också sen är jag ledig o jobbar igen nästa vecka, fem dagar då tror jag?:) iallafall kanon bra! Har shoppat ett par skor till praktiken och tre plastskydd till min iphone , den är nu som ny! :) sitter nu o väntar medans Babe är inne på intervju på vikariepoolen, sen ska vi nog hem o äta, jag ska försöka sova lite och sen in emot jobbet! Riktigt Nice! Säljer även min rosa iPod på 8gb om någon är intresserad kan ni höra av er eller lämna en kommentar! Pris kan disskuteras :) Puss

tankar... "tomma ord"

Har funderat på att flytta till Nyköping nu ett tag. Många av mina vänner säger nej flytta inte då förlorar jag dig!
Om jag skulle flytta så finns jag fortfarande kvar ungefär 1 timma bort. Det är inte så att jag försvinner för gott.
Redan nu när jag skulle flytta iväg i 3 veckor för praktik så kändes det som att folk slutade höra av sig, precis som att jag inte fanns längre och när vissa säger men då kommer vi tappa kontakten... Det är BARA 3 veckor, just nu, hur skulle då det bli om det blev förgott att jag flyttade?

Visst jag kan inte träffa mina vänner i Eskilstuna som jag kan nu, eller kunde innan praktiken. Men jag kommer fortfarande att åka till Eskilstuna isånt fall, min familj är kvar där och den trygghet, alla minnen och alla fina vänner finns kvar där. Det är inte långt för er att ta er till mig heller. Jag vill heller inte ge upp mina jobbmöjligheter som jag skapat här för att vissa tror att de kommer förlora mig. Jag lovar, jag kommer fortfarande att andas & leva bara i en annan stad. Jag finns fortfarande på facebook, mobilerna osv. Om jag flyttar så finns jag fortfarande, jag dör inte ut. Jag kommer fortfarande komma till Eskilstuna och göra roliga saker med mina vänner & hälsa på.

Det är jobbigt för mig också...
 Nyköping är en fin stad och jag trivs här. Tyvärr har de inte lika mycket shoppingbutiker som vi har, det ända tråkiga ;D . Om jag flyttar blir det jobbigt för mig att bygga upp en ny trygghet, skaffa nya vänner och känna en trygghet bland dem. I Eskilstuna kan jag gå mitt i natten och fortfarande vara trygg. Jag har lärt mig vilka man ska hålla sig undan ifrån osv. Jag har mina vänner, min familj där som är en trygghet för mig. Det finns så många minnen i Eskilstuna både från när man var liten och ifrån nu ungdomensdagar. På de flesta gator har men ett minne ifrån.
Det är jobbigt och jag vet inte vad jag vill faktiskt. Men känns jobbigt att vissa slutade höra av sig när jag sa att jag skulle flytta iväg i 3 veckor.

Det kanske blev lättare för dem att ta ett farväl på det sättet, att koppla bort mig, vad vet jag?
Jag känner bara en ledsamhet för att jag valde praktiken i Nyköping. Hade jag vetat att det skulle bli såhär hade jag inte valt här, men allting började bra för mig och verkar gå så bra. Jag kan få en karriär här direkt efter studenten, hur många får den chansen? Visst det mesta hänger på testerna, men förmodligen gick det bra. Om inte så har jag fortfarande andra banor här att ta, ett steg in i vuxenlivet. Jag har förmodligen redan ett sommarjobb här, inget jag vill tacka nej till bara för tanken på mina vänner, min familj osv.

Pratade med min lärare om att byta stad förut efter studenten och jag berättade att jag var orolig över att förlora alla vänner och den bra kontakt jag har med mina systrar, mamma, pappa & släkten. Han sa att" oroa dig inte för det. Du kommer att få nya vänner, bygga upp en ny trygghet i den staden du hamnar. Du kommer att ha kvar endel vänner här i Eskilstuna om inte så inser du vilka som inte kunde klara att du tog ett steg för att plugga/jobba i en annan stad, då kanske du måste fundera på om det var vänner som kunde tillåta dig att ta steget och följa dina drömmar och även stå kvar som din vän."
För mig var det kloka ord, det fick mig att inse att jag skulle våga.
Men just nu känns allt bara så förrvirrande med allt, med vännerna osv. det är jobbigt. Men jag längtar ändå till slutet av skolan och kanske inte veta vad som händer, det är spännande men läskigt och jobbigt. Jag vill inte förlora de vänner jag har i Eskilstuna. Jag lever ändå bara i en annan stadljusblåa dagar


seven things

Vaknade för en timme sen typ, ingen är hemma bara jag och min bebis. Jag pluggar till VU2- provet som kommer efter praktiken. Helt okej ändå, man kommer ihåg mycket som man trodde man glömt, men någonstans där inne finns det. Ska plugga in lite riskanalysering, säkerhetsplan, rapportering, rondering, stationär bevakning, legitimationskontroll, brottsplats, LABC och brand. Helt ok! När jag gjort det ska jag gå ut och lägga mig på altanen eller studsmattan och läsa boken Jenny och självklart för att få lite färg mohaha!
PUSS

just like me

http://farm6.static.flickr.com/5302/5640692107_096c66780b_z.jpg

Önskar att mina löner kommer nu så jag kan få handla massa snyggt och få ihop en otroligt snygg sommar kollektion!
Hoppas och på att jag får en symaskin i studentpressent. Jag har funderat på att börja designa mina egna kläder, inte sälja de utan bara sy, till mig själv typ för att få sånt som ingen annan har och för att få exakt de kläder som jag vill ha!! ganska coolt ?

Norske

har innsett at jeg vil lære norsk, et veldig vakkert språk. De alltid høres glade når de snakker, om de er sinte. Jeg er glad jeg har er mine norske slektninger av de fantastiske, sjenerøs og alltid snill og glad. Jeg tror forskjellen mellom nordmenn og svenske mye om. En svensk høres ikke glad når de er sinte, er vi ikke sjenerøs og så videre. Jeg elsker Norge, hvis du ignorerer at alt er dyrt. Vent til slektninger med mitt komme her. Jeg er glad i og har selv planlagt å dra dit i sommer koselig

thinks

all about food, have you considered that? irrespective of what to do, food is always involved.
when you meet the family, hanging out with friends, etc.. there is always food. When the family will put it on food or refreshments. Are you in town with friends, do you always have a snack or lunch. Why can not we do something without having to meet and eat? There is no food that holds together one with friends or with family
?


eldvatten

URUSEL PÅ ATT BLOGGA I KNOW...
under de dagar jag inte bloggat har; stått i garderoben på HOFFMAESTRO, ätit påskmiddag med några släktingar hos mamma med familjen. varit på påskmiddag hos älsklingens farmor och farfar, fått lite mera klart för mig om praktiken, börjar på onsdag natt mitt första pass! :), varit i borgen o ölat och spelat biljard med älskling, hans bror, timmy och jocke. Ska nu strax äta sen fixa mig blir till borgen o kolla älsklingens match sen in till stan för pizza med älsklingen och jocke.
tack och hej


En ätstörning handlar om förhållandet till maten!

Att det skulle vara så skönt att inte känna sig tjock efter kryssningen var hur skönt som helst!
efter varje gång jag ätit känns det alltid som att jag blir större exakt av allt jag äter.
Jag blev så glad att jag inte kände mig större, det var hur skönt som helst att inte behöva känna några ångest tankar eller tänka på magen, kroppen oallt! Jag var till och med hungrig efter mat.
Ja, nu vågar jag erkänna min sjukdom som vissa undrade över förut och ja det är en ätstörning. Har gått och fått hjälp men mår bättre nu även om jag hela tiden tänker på hur mycket jag äter, vad jag äter vilka kläder som sitter bäst på kroppen vid rätt och fel tillfälle om jag ska ha jeans måste jag ha en tjocktröja som inte sitter åt osv. ja dom tankarna finns kvar det gör dom... det är jobbigt att tänka på det men på ett sätt är det min vardag det är så mina dagar ser ut. Jag försöker att inte tänka på det men det sitter i huvudet, det bara dyker upp. Inget jag kan rå för riktigt.
En ätstörning handlar om förhållandet till maten!
En ätstörning är förhållandet till maten. Alltså du kan vara tjock och ha en ätstörning. Det är inte så att jag är undernärd. Utan jag spydde jämt förut och jag tränade en heldel + att jag ibland hade svält perioder.
Ja, jag spyr ibland fortfarande och tränar det gör jag ibland övertränar. Jag hade önskat att jag ibland kunde njuta efter en pizza men istället har jag tankar om varför jag åt det jag gjorde och varför så mycket. De tankarna kommer fortfarande upp även fast att jag mår bättre nu. Man blir aldrig helt frisk ifrån en ätstörning.
Jag blev så otroligt glad att jag hade varit riktigt hungrig på kryssningen och att jag inte kände mig tjock, den känslan för mig var underbar jag belv tårögd! Visst har jag varit hungrig men inte på riktigt. Jag blev glad, det var för mig en lycklig stund!
Jag hade önskat att jag kunde äta normalt och inte tänka men det är min vardag det är något som tillhör..

Skepp o hoj!

Godmorgon mates! Sitter nu o äter en varma koppen medans de andra äter pizza o vissa andra nudlar! Om exakt en timma kommer pappa och hämtar oss och skjutsar oss till buss terminalen. Idag är det kryssningsdags! Kommer bli grymt! Tråkigt nog missar jag jobb på torsdag men det kan inte hjälpas .. Igår tog vi det bara lugnt. Var möte o lite sånt. Jag , Carro o Mathias åkte även till Slagsta glass och åt glass mumsigt! Nej ska äta lite soppa nu o dricka the! Puss babes

from bikboklite sommar fint ifrån bikbok som jag skulle vilja ha! :)

Summer feelings

Vaknade skapligt idag, åt frukost sen gick jag o älskling ner till deras gym o körde lite styrka och så, riktigt skönt! Duschade o gjorde oss i ordning. Gick ut i det vackra vädret hoppade lite stutts matta med hans lille bror o hans kompis. Spelade även kubb. Vi gick in o jag somnade i älsklingensfamn hehe (a) vi är nu hos hans farmor o farfar vi ska hämta lite saker där som ska till tippen eftersom att vi ändå skulle dit ;D nu ska vi dra till tippen o kasta massa :) blir hem till älskling sen o äta god mat med hans mormor o morfar , gott! Puss så lönge

How wonderful life have you

Blev en bra dag o kväll igår! Fick vg på psykologi provet och fick veta att jag endast behöver skriva g på sista provet och ändå få vg o slutbetyg! Disikering på naturen men jag fick gå tack! Blev stan med Frida! Sen hemfärd. Frida kom till mig vi gjorde oss i ordning åkte till Coop o mötte Amanda o handlade lite gottis. Vidare till Hanna där vi grillade och myste med klassen ! Jag åkte vid typ tio skulle till pojkvännen! Inte alls sovit bra inatt men men :p vi har vart in till stan o handlat oså. Sen hämtade vi upp Jocke p mötte timmy, vi åkte in o åt innan vi skulle åka på match, matchen blev inställd.. Vi fyra åkte till Jocke vi är där nu o kollar city-United! Vi har även spelat kubb och innan vi fyra åkte hit var vi på borgen o spela biljard ! En värd dag helt klart. Hoppas United vinner nu trotts utvisningen!!!

I don´t wanna se you ever again

Det värsta är att se att du blir allt som du engång inte var. Att veta att allt som vi var va ingenting.. Det som gör mest ont är att jag fortfarande tänker på dig. Och Att jag fortfarande kan se dig i ögonen.. Att se dig. Höra dig. Det äcklar mig. Det äcklar mig att du tappat bort dig själv. Det äcklar mig att du inte vågar vara den du är. Du äcklar mig. Dina ord, dina handlingar, dina val. Allt du säger och allt du sagt. Det äcklar mig att du kan gå förbi mig utan att säga ett ord. Att du förnedrar mig även om du inte riktigt sagt något. För du sa ingenting. Egentligen vill jag inte veta av dig. Jag vill inte se dig. Jag önskar att jag aldrig träffade dig. För dina brister tog över och jag kan inte minnas något fint något mer. Vi var ingenting. Vi är ingenting. Vi kommer aldrig bli någonting. Aldrig igen.

Let it be

FREDAG ÄNTLIGEEEEN!
Veckan har gått fort men jag har ändå längtat till fredagen speciellt mycket.
Ska grilla hos min fina vän hanna idag med sköningar ifrån klassen!
efter åker jag till min pojkvän och bosätter mig där i ca 3,5 veckor!
för på måndag kommer vi hem hit för ska till securitas för tester på tisdagen och på onsdag- torsdag är de kryssning! sen när vi kommer hem åker vi till han o jag bor där i tre veckor!! UNDERBART!
har även mina praktiktimmar på securitas under de tre veckorna minst 160h b orde göras.
Ska även sola så mycket som det går + försöka hitta studentkläder som klänning, skor , smycken osv you name it!
ska ta en lång dusch nu !


You need to tell me.

NATIONELLA, SVENSKA B
För mig ett viktigt prov, kan avgöra mitt slutbetyg.
Ett prov i högst fem timmar.
Kommer nog att gå finfint! 
Lycka till alla som också har Svenska nationella idag! :)
 


TAGGAD PÅ LIVET!!! :D

Allting går så bra nu & jag hoppas att det fortsätter såhär!mötet på securitas gick kanon bra. han skulle kolla praktik tider och kläder till mig, ska till securitas och göra tester på tisdag. Klarar jag det har jag förmodligen timarbete till sommaren/hösten! Han pratade också om att de kanske skulle utbilda mig till flygplanskontrollant, jag tackar inte nej till det! hur underbart, tufft och roligt arbete är inte det?! :D så taggad för allt nu!
Jag älskar när allt gå så otroligt bra. Man blir så glad, man bara känner livsglädjen och man njuter verkligen!

 Har inga rester i skolan heller vilket är otroligt skönt! eller jo förresten en endaste svenska uppgift som inte alls är krävande! Efter lovet och praktiken har jag endast matte nationella, VU2 prov (väktarprov) och psykologi rescension på en bok typ :) Ska även inte ha praktik i denna stad vilket kan vara skönt att göra ett miljöbyte ibland också. jag verkligen njuter nu har så mycket roligt att se fram emot nu också  !

Grillning, Bowling, Kryssning, Studentfest, Praktik, Studentkryssningen, Balen, Studenten, Arbete, Flytta?


Securitas möte

GODMORGON!

Har precis ätit lite frukost, en macka med ost och en kopp chai te.
Ska strax packa ner anteckningsblocket och kalendern eftersom att jag ska till Securitas
för att planera APU och förmodligen sommarjobb/tillsvidareanställningen.
Anteckningsblocket behövs till min enda lektion som jag ska ha idag, vi ska ha arbetsmiljö "föreläsning" vi måste sitta och vara aktiva på den "föreläsningen" för att få göra VU2 provet. KANON VIKTIGT!!
dags att fixa det sista för försent vill jag absolut inte komma.
Jag vet att jag är tidsoptimist men ialafall. känns som jag aldrig kommer hinna i tid även fast jag har en timma på mig ;o
hehe . PUSS


läckert väder baby

Lilla syster har vrickat eller stuckat? foten och hoppar nu på kryckor.. stackarn!
Jag sitter här en fin måndagskväll med vackertväder och känner mig stolt till att jag börjat plugga till VU2 provet som är efter praktiken alltså i slutet av MAJ!
känns rätt bra ändå eller har bara kollat på första uppslagan / upplagan.
nej nu kom min mini syster in och ville ut och cykla så hon kan väl få cykla så springer jag breve alltså tar en joggingtur. Avbryter pluggandet för det, snällt! fast behöver ändå lite bättre kondition så kanske borde börja planera in mera kondition i mitt liv?
aja hejs så länge

Weekend

Min helg har bestått utav vila oc mys! Är bättre nu iallafall, otroligt skönt! Sitter nu i VIP bilen iväg ifrån Stockholm, har vart uppe och jobbat. Fin lön sen hihi! Min skolvecka kommer att bli lång känns det som.. Arbetsmiljö föreläsning typ.. Från tolv till typ tre? Sen torsdagen blir det nationella i svenska b, sitta och skriva en uppsats i fem timmar (y) skönt med lov nästa vecka och sen drar vi iväg ett tag hur skönt! Ska även på möte med Securitas i veckan som kommer hehe :)) Nej ska vara social med de andra nu eller Ah kanske sova :) Puss

Låsning

Igår blev det doktorn för urinvägsinfektion igeeeen.. Idag skulle jag ju hjälpa poliserna med övningar, men när jag skulle platta håret imorse så knäcktes det till i nacken/axeln. Kunde inte röra mig blev som förlamad fast jag kände en enorm smärta:s mamma Kom hem och det blev doktorn idag igeeeeen.. Har fått mera medicin nu. Så sju tabletter om Dagen nu ett tag. 2 tabletter om dagen för låsningen 2 för urinvägsinfektion 2 andra som jag ska äta hela livet typ för urinvägsinfektion sen allergitablett 1 gång om dagen . Tur att det finns tabletter som botar! Snart kommer min älskling:)) saknat han! Han ska även få sin pressent som jag köpt till han för att han är världens bästa pojkvän! Nej ska vila lite nu och värma så smärtan lindras lite! Tack och hej

polisövning


pencilin

har åkt på en pencilin kur igen, ingen träning på en vecka nu, eller inte så effektiv träning i alla fall..
har även bestämt mig om fotbollen, jag slutar. jag har ändå inte tid, jag jobbar osv. varje gång det är träning är det inprincip jobb. men jobb går före så jag är inte ledsen :) dessutom har jag praktik i tre veckor i nyköping vilket innebär att jag inte heller kommer kunna träna de tre veckorna.
imorgon ska jag till västerås med mamma & babe, ska kolla fotboll.
lördag blir det förmodligen stan ska handla med älskling tills balen ville han.
söndag ska jag jobba.


tusentals kläder, ändå ingenting som passar

har testat kläder om och om idag, har inget som passar just idag.
av tusentals klädesplagg och ingenting som passar just idag?
har även insett att massvis utav mina kläder har blivit alldeles förstora :s
inte så snyggt med alldeles förstora kläder på?!
hoppas att mina löner rullar in snart så jag kan köpa lite nytt som passar!
har rätt mycket snyggt ändå, men ändå inget som passar just idag, är det inte konstigt?
plus att massvis är förstort..
kanske hittar något läckert idag på stan.

banankladdkaka

Godmorgon!
nu står banankladdkakan i ugnen, flitig tjej.
nej men vi hade lite övermogna bananer så då var det dags att baka en banankladdkaka och den är ju för tusans god också. hade tänkt att plocka lite i mitt rum också nu innan skolan, kan behövas. samt att packa inför dagens att göra: träffa josse :) träna och kolla fridas konsert !


Snurrigt

Mötet med Securitas var visst nästa vecka hehe! Matchen blev inställd, vilket inte gör något för mig eftersom jag inte mådde bra och för att jag var trött. Blev istället Ikea !! Hittade inte sådär jätte mycket , men vare gåg jag är där köper jag alltid något tills det är dags att flytta hemifrån! Lika bra att börja lite smått :) längtar lite tills att flytta hemifrån, till en alldeles egen lägenhet oc inreda hela lägenheten precis som man vill. Fick idag med mig hem en glas skål och fem handdukar. Helt ok! Slocknade direkt när jag kom hem och vaknade nästan nyss med Beslutsångest... Det är fotbollen som snurrar. Jag vill självklart spela fotoll, men det jag vill är att träna när jag vill och inte på bestämda tider det är det som inte får mig att gå ihop med fotbollen längre.. Om jag ska fortsätta spela vet jag inte heller vilket lag som jag ska välja.. Bk eller United, United eller bk?!! Det är tankar som snurrar runt så ofta i mitt huvud, det är jobbigt oc krävande . Men jag måste bestämma mig... Något som jag ser fram emot är min sovmorgon som jag har imorgon , 13,40 och slutar 14.20. Ska träffa Josse på stan sen och på kvällen ska jag kolla på Fridas konsert. Har pratat med Chrille om kryssningen som vi ska på, på lovet, Gud så vi längtar kommer bli så roligt! Nej dags att Nanna kudden.

live today


I always sing the song you want to hear

man skriver många rader, man raderar raderna man skrivit. som att man på något sätt inte vet vad man vill förmedla. Eller så vet man, men det blir aldrig de där orden som man riktigt söker efter. Endast en massa vokaler och konsonanter som ska bilda ord som i sin tur sedan ska bilda meningar, men som är meningslösa? vokaler och konsonanter kan bilda så mycket ord och meningar som man egentligen inte ville få fram.
Vi har skrikit på varann, sagt att vänskapen ska brytas så många gånger om. Vi står ändå kvar vid varandras sida. men det allt var egentligen ditt fel (egentligen inte men det känns bättre att säga det). Det är aldrig ens fel att två bråkar. Man inser efter ett tag hur mycket man egentligen behöver varandra, att vokalerna och konsonanterna bildade tomma ord som bara svepte förbi med vinden. Vi vet att vi behöver varann, trotts att vokalerna och konsonanterna bildar ord och meningar som man inte alltid vill säga men som man sagt...


work


Inre & yttre skönhet

"du är vacker utan spackel" Att bära smink varje gång man ska umgås med sin pojkvän är onödigt. Du behöver inte heller vara orolig att han ska ogilla dig bara för att du inte bär smink. Han älskar dig för den du är. Älskar han dig inte utan smink är det sminket han älskar inte dig. Köp han då smink och sen gå. Du är inte värd han. Precis som citatet ovan, du är vacker utan spackel. Du har både en inre och yttre skönhet, allt hänger inte bara på utsidan. Visserligen ger utsidan insidan en chans men det är kanske vid första träffen...

27 skoldagar kvar

27 skoldagar kvar, hur underbart är det inte?
3 veckors praktik, lov dagar osv går bort.
alltså mindre än en månad kvar i skolan, gud så underbart!
ska hinna med två nationella prov, matte b och svenska b, VU2 skriftligt prov. Det jag vet än så länge.
så taggad till studenten, måste bara hitta den perfekta studentklänningen + ett par skor, sen har jag allt.
balklänningen är så underbart fin.
något att ha på mig till studentkryssningen ska också införskaffas.
finns så mycket jag ser fram emot just nu och allting går bara så underbart bra nu!
lite väder hade varit pricken på i´t.
27 skoldagar kvar!!
Får rysningar av att tänka på när jag ska sätta på mig en finfin klänning, min studentmössa och stå där i fönstret och skrika, träffa alla nära o kära på skolgården, gå paraden till parken för att kliva på flaket med min underbarq klass, bli bemött utav de nära o kära i lokalen som vi hyrt, äta mumsig mat osv. gud så jag längtar!


love u baby

Pizza kväll hos frida samt agerade jag taxi!
åkte hem mitt i BB, älskling var hos mig.
vi myste och sen somnade vi.
tar hand om min älskling nu som inte mår så bra.
ska jobba ikväll på September som uppträder i lokomotivet, nice.
nej ska ta hand om min älskling nu puss!

what a night

VILKEN FEST!! hur roligt som helst.
träffade gamla vänner ifrån leksand, hur kul som helst!
mina rena trosor låg i carros väska?
galeeet!
finns mycket att säga men jag förkortar den med att kvällen var grym & att det ska göras om

RSS 2.0