Do you want to look on my teeth ?Tandläkartid 11.30, helt ok tid med tanke på att man brukar få runt 08.00 tiden haha. 
Drar dit och ser vad de säger. Går nog bra. De säger alltid att jag har fina tänder. Och jag har ALDRIG haft ETT HÅL! 
Helt ok. Dags att kila ..  

Spruta in det bara..Nu ska vi iväg att ta vaccin. & om en vecka åker vi!!! Helt sjukt. Dags att börja packa kanske? Men får inte ha med mig för mycket eftersom man LÄR shoppa där. hehe. Blir nog bra det här vetni.
Seeu later !

Time will take us in different directions. Today we go to say goodbye to a friend as going for au pair for a year ..


Flyttat

Flyttat till Malinbjorsson.Wordpress.com

WORKJobb på Råsunda. Helt ok. Jag gillar det. Socialt och väldigt bra erfarenhet. Klagar inte på jobbet.

BRB GRÖNA LUNDSpenderar en heldag på Gröna Lund med la famila och Mr. Fast han är redan inräknad i familjen.
Ska försöka slå mitt rekord i att våga åka karuseller jag aldrig förr vågat åka ;) Karusellmes som jag är..
Ellen (min minsta syster) och Mr. skakade hand på att åka uppskjutet. Ellen hade ingen aning om vad de var. När jag pappa och P berättade så slog hon tillbaka handslaget ;) Typiskt Mr. och lura henne. HAHA!


TODAY I WANT TO LOOK LIKE THIS!


Clutch (see more clutch handbags)

Vart tog du vägen när jag behövde dig som mest?

"Vänner för alltid". Det var vad vi sa en gång i tiden. Vad som hänt nu kan jag inte svara på. Inget som förr. Vad hände med allt vi skulle göra. Allt vi gjort. Allt vi vart med om? Det var du och jag emot allt. Jag kanske inte har varit mig själv på sista tiden. Jag har. Berättat varför. Men trodde du skulle finnas där för mig då som jag fanns där För dig när du föll till botten. Ibland hade jag önskat att allt var som förr att vi aldrig gled ifrpn varandra. Men saker händer väl. Man träffar nya vänner och glömmer bort de gamla? Man slutar höra av sig till bästa vänner och Tillslut finns bara minnen lvar

Nervositet

Håller på med lite ändringar på bloggen vilket inte alls går bra.. Får vänta till Rebecca vaknar så hon kan hjälpa mig! Spenderade en liten stund hos Amanda igår kväll med lite folk från gamla klassen. Inget fel. Var kul att träffa dem. Åkte hem när de skulle ut eftersom jag skulle upp tidigt idag. Det är exakt tio dagar kvar till Thailands resan. Jag är sjukt nervös ! Aldrig flugit. Tänk o Jag får panik? Är lite höjdrädd också sen jag ramlade ner från hopptornet, tre meter ner rätt på betongen o sen ner i vattnet. Fick min höjdskräck då.. Ambulanser kom för att hämta mig. Usch de var hemskt trodde jag skulle bli förlamad eller död. Hoppas flyg resan går bra!

it´s so easy

'

Blir kebabtallrik på Billy´boys nu med P och kanske Robban.
Efterlängtad i 6 veckors tid. ÄNTLIGEN!

I need a big garderob

Ska fortsätta att rensa i mina garderober nu. Känns som att de behöver. Både i klädväg och skoväg. Skor måste köpas nya. Men känns onödigt att köpa massa nu innan vi reser. Kanske jag hittar massvis med saker därborta jag vill ha. Onödigt med för mycket. Får liksom inte plats. Bara handlar och handlar och glömmer att jag inte har plats med mer i garderoberna eller glömmer att jag inte ens behöver det. Utan bara köper för jag vill ha. Typiskt mig...

I need a big garderob

BLOPPIS! (ETT PAR JEANS) CHEAP MONDAYStrl. 28, 32 
Använda någon enstaka gång. Köpta för 499 kr.
Intresserade, Maila malinbv@hotmail.com eller kommentera
(rätt höga i midjan som ni ser på bild)


Spontanare


Hotell Kata Sun Beach - Bild 2
Hotell Kata Sun Beach - Bild 1
Hotell Kata Sun Beach - Bild 4Hotell Kata Sun Beach - Bild 7


Vi tog en spontanresa till Thailand. Kata sun beach. Vi har pratat om att resa utomlands ett bra tag jag och Mr. Vi skulle kolla resor igår och bestämma resmål och lite sånt. Den första resan jag klickar in på bestämmer vi oss för att boka. Pappa & P tyckte vi skulle åka på den. Vi var överrens med dem redan ifrån första början. Vi betalade och så idag på resebyrån. Det var egentligen inte meningen att vi skulle till Thailand. Men vi älskade det så det blev det. Allt är betalt och vi har biljetterna. På tisdag ska vi vaccineras sen är vi klara för avfärd. Förutom växling med pengar och packning. Vi åker den 30 augusti och kommer hem 15 dagar senare. Inget fel med det inte. Borta en halv månad. Gillar spontana saker. Det är nog något som jag är riktigt bra på tycker mamma. När jag väl bestämt mig för något en dag så ska det göras i samma sekund. Det var samma med TV´n min som jag köpte. Bestämde mig att jag skulle köpa en TV och vips blev det så ungefär en vecka senare. Inget fel med spontana saker. Det är bara roligt!
Ska försöka bättra min blogg lite. Den har blivit så tråkig! Lite mera kläder bloppisar osv. kanske?


Du var som min höger hand och jag din väster

Utan min högra hand klarar jag mig inte.

Dagarna går, snart är jobbet avslutat. Avslutar fredags lunchen på Billy Boy´s med Pia och förmodligen Robban.
Har kollat lite högskoleutbildningar osv idag. Har hittat en som jag absolut kommer att söka. Verkar vara ett roligt arbete och en rolig utbildning. Utbildningen är i Uppsala och varar i 3 år. Ska absolut söka den!! Nu längtar jag tills man får söka igen hehe!Mitt om någon dag!

Nelly  Shoes - Bielawa
Nelly Accessories - Sim Ring
Nelly Accessories - 4 finger ring
Ring som sitter på fyra fingrar. Gör sig inte rättvis på denna bild men det får duga för tillfället!
Ah Tre saker som jag klickat hem, kommer förmodligen imorgon eller torsdag. Glad tjej!

The rest o My life

Tidiga mornar i sex veckors tid. Man börjar vänja sig. Jag trodde aldrig jag skulle ta mig upp så tidigt, tidigare än vad jag gick upp när skolan kallade. Jag har klarat det. Men att sova ut är aldrig fel. Sitter här på jobbet. Nothing to do. Setat i en timme. Har kollat resor. Vill iväg nu!! Jag längtar så otroligt mycket att få komma bort en stund. Skulle sitta som grädden på moset. Snart är det september och då vet jag om ett jobb iallafall! Jag håller alla tummar och tår. Mycket ska hända innan denna månad är slut. Grönan, fix inför utomlandsresa, powerwalker. Oriflamefix, löner inkommer osv! Mycket är på gång och det är kul. Nepp dags att återgå till arbetet. Det börjar bli klart nu! Blir förmodligen en powerwalk efter jobbet idag. Inte helt fel. Känner att kroppen behöver det! Jajamen. Tack och hej för ännu ett uruselt inlägg

Fem av fem

Mycket har hänt på kort tid. Men jag är glad över det som hänt. Jag har fått tillbaka mina låtsas syskon och pappa och P har hittat tillbaka till varandra igen. Jag och pappa har också hittat tillbaka till varandra. Han är världens bästa även om vi inte alltid kommer överrens men han är ändå alltid min pappa som alltid funnits oavsett vad och oavsett att jag valde att bo hos mamma är han ändå samma ! Spenderade min dag tillsammans med pappa och sara. Först åkte jag till pappa, vi åkte till tp för att inhandla en pressent till Julia. Sen åkte vi till dom och firade henne. Blev smörgåstårta och träffa deras släkt. Vi åkte vidare till vallen jag sara och pappa för att kolla på United. United vann ! GRATTIS' åkte hem. Kollade vad som behövdes handlas. Sara och jag åkte o handlade. Jag lagade världens godstransport Taco paj! Fem av fem toasters! Vi kollade gp och åt efterrätt koööade kläder på nelly osv! Pia och Julia var även där. Sara jag och Julia bestämde oss för att åka och shoppa imorgon till Västerås! Kommer nog bli riktigt mysigt! Roligt att umgås vi tre. Tråkigt att Rebecca jobbade. Lägenhet har också kollats snart blir det förmodligen flytt kanoners. Mer plats för alla. Saker kan hända på så kort tid. Mathias och jag drar förmodligen snart också till utlandet blir också bra! Ett rätt konstigt och ointressant inlägg men whatever. Dags att sova sla Hämta Julia vid elva :) natti

Life is hard

Ibland önskar jag att jag aldrig gjort fel någonsin i mitt liv. Och ibland tänker jag att det är bra att göra fel, man lär sig utav sina misstag. Jag önskar ibland att livet var lättare. Jag önskar att man inte hamnade i svackor titt som tätt. Men jag vet även att det är nyttig att hamna i svackor efter som att man blir starkare sen. Jag vet också att man börjar uppskatta alt det fina och bra i livet efter svackor. Men ibland önskar jag bara att jag kunde vara perfekt! Fast jag ändå inte skulle vilja vara perfekt! Ibland är allt svårt och tufft. Man vill bara ge upp. Men man måste fortsätta att kämpa för Det som gjort dog svag kommer att göra dig stark. Oavsett hur mycket man vart med om i livet så måste man kämpa, Jag är tacksam för att jag har den familj jag har. Hade inte klarat mig utan er!

Snart helg!

Snart helg! Snart lunch för den delen med. Är vid smörjmaskinen och tiden går fort där med. Snart är denna arbetsda också slut. Ska kolla fotboll ikväll, ska åka iväg på en utflyckt med lillasyster. Kommer bli mysigt! Ikväll kommer älskling till mig. Och agust också förmodligen. Imorgon efter jobbet ska jag och älskling åka och köpa dator hehe . Mysigt ! Äta gothia och bara ta hand om varandra! Såt man behöver ibland. Kan också säga att pappa legat på operations bordet och blivit opererad. Stackarn! Ska återgå till jobbet nu! Snart lunch ju hee! Oyss

gästbloggande

Nu ska jag skriva lite här, blir liksom ett litet gästbloggeri!


utan dig hade jag helt ärligt inte haft båda fätterna på jorden idag
vi bor på två olika ställen, och jag saknar dig såå mycket när vi inte bor tillsammans, men jag är glad att vi träffas och pratar ändå!
det kommer perioder då vi bråkar, men vad gör det ? det är ju bara ett tecken på att vi älskar varandra och är riktiga syskon. för alla bråkar ju, right ?
du har renat mina andetag så många gånger, gjort det så mycket lättare att andas ett antal gånger.
och du har ställt upp för mig, funnits för mig, hur du än har mått så har du alltid ställt upp för mig, vart du nu har fått krafterna ifrån kan jag inte svara på, men du är så otroligt stark!
jag ser upp till dig väldigt mycket ska du veta ! dina fotspår är dom som jag går i, och jag lör mig så mycket, även om jag ibland halkar snett och gör misstag så leder du mig rätt och berättar för mig vad som var rätt och fel, även om du ibland änvänder en väldigt hög ton så förstår jag att du vill mig det bästa, jag står upp dig till så mycket, jag vill se ut som dig va som dig ohhhhoooo!
och jag vet att du vet om det här, du vet att jag alltid finns för dig, vad det än handlar om så finns jag för dig, i med och motgångar!
jag kommer aldrig släppa taget om dig, aldrig! det finns inte ens på världskartan
och som sagt, även om vi inte bor på samma ställe, så är jag samma sara och kommer alltid finnas för dig, du är nummer one for me! finns inga ord för hur bra du är ,
men som sagt,
en bild betyder mer än tusen ord

jag älskar dig!


I got a job !!!

Jag har fått ett jobb!! Tyvärr kommer jag att tacka nej tror jag.. kommer inte kunna flytta hemifrån med det jobbet eftersom det är ett Casino jobb.. Endast onsdagar, fredagar och lördagar. Jobbet verkar kanon kul. Men måste ju tänka på mig också. Tar jag jobbet har jag jobb i minst 8 månader eftersom det är bindande. Men får svar i septemer ifrån ett annat jobb som jag verkligen vill ha. Jätte svårt beslut. Men ibland måste svåra beslut fattas. Jag har även fått att jag får åka iväg på Au Pair. Men då lämnar jag allt och vet inte vad som finns kvar när jag återvänder hem? Ibland är det allt för svårt att fatta beslut. Men jag vill inte sitta hemma och vara arbetslös. Visst jag ska söka skola i höst men vem vet? Det kanske inte räcker för mig att komma in med mina betyg.. ? 10 G 21 VG och 1 MVG räcker inte så långt tyvärr...

Jag hade just nu önskat att jag skulle börja skolan igen till hösten för då visste man vad man skulle göra. Man skulle alltid tillbaka till skolan efter ett lov. Men nu har jag lov tills jag hittat ett jobb eller rättaresagt det som jag vill göra. Det kommer komma motgångar och det kommer komma medgångar. Du kommer bli tvungen att fatta svåra beslut och lätta beslut. Men jag tror att oavsett vilka beslut man fattar så blir det bra tillslut.

I'm back or i am I?

Det gick dagar, veckor och månader. Tillbaka på ruta ett. Vill sudda ut. Vill låsa in känslan. Vill inte minnas. Vill inte vara tillbaka. Lämna mig, jag klarar mig utan. Eller gör jag verkligen det? Jag saknade det på något sätt. Blandade känslor förvirrar. Vet inte ut, vet inte in. Vill fly. Vill glömma, vill inte minnas, vill inte vara tillbaka. Eller vill jag? Jag vet inte. Jag är rädd samtidigt som jag fått min teygghet åter. Jag har varit på samma ställe så många gånger förut. Det var min trygghet när jag var otrygg. Det var min glädje i sorgen. Jag vet hur det känns. I know How it taste!

Om the work

Hejhej, ville bara säga att jag är på jobbet nu och veckan har gått sinnes fort! Jobbar totalt ca 18timmsr idag men vad gör det? Ingenting. Kan vila imorgon plus att det är bra sen när Lönerna kommer. Jobbar först på mitt vanliga jobb sen kl 18.00 börjar jag på jobbet i stan. Helt ok! Dags att återgå till jobbet och hoppas på att jag inte klantar mig mer denna vecka!:)

On the work

Godmorgon alla fans där ute ;) gårdagen bestod utav arbete, intervju, middag med älskling och Oriflame fix. Somnade gott sen efter ett telefonsamtal med min finaste!;* just nu är jag på jobbet, varit här i mer än en timma. Tiden går fort. Snart är denna arbetsdag också slut. Blir banken efter jobbet i min schyssta jobboutfit! ;D hem, äta duscha sen iväg till min kusin för att fira mitt kusin arn som fyllt år!!! GRATTIS LILLA DU!:) Ah ska väl återgå till arbetet nu:) tänkte bara att jag skulle skriva lite nu medans det är Lite halvt som halvt dö tid ;D puss Just på fredag kväll/natt är det jobb på åfesten. Schysst tycker jag! Ville bara säga att jag älskar dig Mathias.

sleeptimeJobbat hela helgen, blivit sena nätter/kväller pga nätter. Var sjukt trött på jobbet idag men kämpade på ändå! Stolt är jag. Ska iväg direkt efter jobbet imorgon så måste sova ut ordentligt idag. Finns egentligen inte så mycket att skriva här så avslutar med godnatt!

RSS 2.0