gästbloggande

2011-08-11 @ 11:03:10

Nu ska jag skriva lite här, blir liksom ett litet gästbloggeri!


utan dig hade jag helt ärligt inte haft båda fätterna på jorden idag
vi bor på två olika ställen, och jag saknar dig såå mycket när vi inte bor tillsammans, men jag är glad att vi träffas och pratar ändå!
det kommer perioder då vi bråkar, men vad gör det ? det är ju bara ett tecken på att vi älskar varandra och är riktiga syskon. för alla bråkar ju, right ?
du har renat mina andetag så många gånger, gjort det så mycket lättare att andas ett antal gånger.
och du har ställt upp för mig, funnits för mig, hur du än har mått så har du alltid ställt upp för mig, vart du nu har fått krafterna ifrån kan jag inte svara på, men du är så otroligt stark!
jag ser upp till dig väldigt mycket ska du veta ! dina fotspår är dom som jag går i, och jag lör mig så mycket, även om jag ibland halkar snett och gör misstag så leder du mig rätt och berättar för mig vad som var rätt och fel, även om du ibland änvänder en väldigt hög ton så förstår jag att du vill mig det bästa, jag står upp dig till så mycket, jag vill se ut som dig va som dig ohhhhoooo!
och jag vet att du vet om det här, du vet att jag alltid finns för dig, vad det än handlar om så finns jag för dig, i med och motgångar!
jag kommer aldrig släppa taget om dig, aldrig! det finns inte ens på världskartan
och som sagt, även om vi inte bor på samma ställe, så är jag samma sara och kommer alltid finnas för dig, du är nummer one for me! finns inga ord för hur bra du är ,
men som sagt,
en bild betyder mer än tusen ord

jag älskar dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback