Jag fortsätter kämpa även om jag stupar, för jag vet att jag kan nå dit jag vill.

Jag försöker och jag försöker, jag hoppas och hoppas. Men varför går det inte? Varför blir det inte bättre, varför finns tankarna alltid kvar? Så trött på det här. Jag vill ju verkligen. Varför går det inte när man vill och verkligen försöker? Kan det inte bara försvinna? Trollas bort ur mitt liv. Ska önska mig en trollkarl som verkligen kan trolla, som kan trolla bort de här tankarna eller ska vi kalla de demoner? Det tar verkligen på mig.

Tusentals kläder men aldrig något som passar. Aldrig nöjd. Vänder mig om så fort jag ser mig själv i spegeln. Jag vill kunna njuta av ett glas vin med mina vänner utan att känna mig tjock. Jag vill kunna njuta av all mat utan en massa tjockhets tankar och tankar om en missnöjd kropp. Jag äter ändå. Trotts tankarna. Jag vill äta, jag vill övervinna de här demonerna som gör att mina tankar blir hemska. Jag äter och verkligen försöker för att övervinna men när ska en förändring ske ? Jag vet att man inte går upp i vikt av mat. All mat är bra i måttliga mängder. Men ändå säger "demonerna" åt mig att jag blir tjock. Även fast att jag vet så kan jag inte lyssna på mig själv fastän att jag skulle vilja.
 De hemska tankarna tar över om att jag är tjock.

Jag har inte spytt på väldigt väldigt länge. Minns inte ens när sist var faktiskt? Det är ett STORT FRAMSTEG. Att jag kunde sitta på samma plats. Jag vet vad som är lätt att spy upp och vad som inte är. Jag vet hur jag gör det svår spydda lätt spytt osv. Jag vet hur det olika smakar när de kommer upp. Jag har suttit på samma plats så många gånger så jag vet. Jag är glad att jag inte spytt på väldigt länge.

Jag är stolt över mig själv. Riktigt stolt. Det försörde mig så mycket. Mina fingrar, mina tänder och mina inälvor (stava) Om man spytt allt för länge (alltså i många år och allt för ofta) så kan det hända att man dör. För att organen har frätits sönder. Så mer än glad är jag för att det är slut på spyerna. Eller det är slut nu iellafall och jag hoppas att de aldrig mer kommer tillbaka. På ett sätt kanske det finns ett ljus i det här. Jag trodde aldrig jag skulle kunna hålla mig ifrån att spy. Men titta nu. Jag har gjort det. Det tog ett långt tag, men jag har klarat det. Hoppas det håller i sig bara. Jag kanske får ge mig tusan på det andra också och verkligen ge det en chans en låååång chans så kanske det också blivit bra tillslut. Hoppas gör jag varje dag. Jag försöker att inte äta allt för onyttigt heller eftersom det blir värre för mig då. Så ah jag fortsätter hoppas och kämpar. För frisk är det jag ska bli. Nu ska jag hämta min sallad och mysa ner mig framför TVn.


inte alltid som man tänkt sig

Gick bra på arbetsintervjun, men kommer att tacka nej tyvärr. Vill inte vara där.
På golfbanan gick det bra, fick in mer pengar idag än igår! Har även fått lite färg. Kanon.
Fick sluta en timma tidigare. Ska strax hoppa in i duschen då när mamma kommer ut från badet. För ikväll blir det till Vallen och kolla på United, helt ok en sommarkväll. Tack och hej

det mörka blir till ljus

jobbat två dagar, eller jobbat och jobbat. Solat, rättare sagt.
Var även på lite info om mitt sommarjobb i sommar. Är faktiskt taggad till det även om det är industrijobb så ser jag positivt på det. Ska på en arbetsintervju imorgon också. Tur att jag har en så snäll vän som kan ta en timmas pass åt mig på golfen. Snäll som jag är gav jag henne jobb V29 och 30 på golfen som tack ! :) (eftersom hon tyvärr inte fått något annat jobb)
Är nu hemma efter många om och men. Har kollat TV idag men hittade ingen kanon som jag ville ha. Hittade en i reklambladet men ne den fanns inte kvar... aldrig tur.
Ne dags att umgås med min vän framför allsång. känns som vi är 30år typ haha!
Bra med jobb grejs nu. Ser lite ljusare på jobb nu än när jag skrev in mig på arbetsförmedlingen. När jag skrev in mig kändes det som att man aldrig skulle få jobb . Men har även pratat med syon på MDHjobb eller studier kommer det att bli iallafall och jag är glad för det. Bara att kämpa på. Aldrig ge upp.
 Fortsätt kämpa det lönar sig jag lovar.


Spola framåt

Gud vad fort dagarna går. Snart är denna arbetsdag också över. Hunnit planera lite vad som händer i helgen. Skrivit in AIKs hemma matcher. Och lite så. Får förmodligen jobba på alla! Och det ser jag fram emot. Gillar att jobba där. Bara hoppas det går att lösa den 11juli. Jaha inte så mycket folk här just nu. Väntar på att mamma och sara ska komma hit. Blir förmodligen jordgubbar med vaniljvisp då :) ja Ne denna vecka kommer nog gå fort känns det om och det gör mig ingenting alls! De här fyra veckorna får gärna susa förbi. Fast har ni tänkt på en sak? Desto mer man längtar desto saltare känns det som att tiden går :( Får boka in så jag är full späckad hela dagarna då brukar tiden gå kanon fort. Gillade skoltiden då man alltid var fullbokad de flesta dagarna. Gillar att ha saker att göra hela tiden faktiskt. Fast n blir de rätt mycket jobb framöver så dagarna går nog fort då:) nej nu ska jag maila en person. Vi hörs puss

SomeOne

Midsommar vart kanon trotts vissa tråkigheter. Men tackar mina underbara vänner för en kanon bra midsommar. Kom hem Vid fyra halv fem på morgonen, helt ok. Lördagen kom min älskling till mig. Vi åkte upp till vilsta och spelade golf med mamma, mina systrar och mammas moster. Jag kom trea. Ett poäng ifrån Mathias... Söndagen åkte jag o syster till Ikea. Handlade en heldel faktiskt. Mycket hamnade nere i källaren eftersom jag ska ha det när jag flyttar. Är just nu uppe på golfbanan. Ska sitta här denna vecka och hjälps tiöö. Får lite extra pengar helt ok! Nästa vecka börjar allvaret på ASSa. Blir nog bra. Har ju Sebastian och ida där. Hoppas på att hamna på samma avdelning. Jobbar tre veckor på ASSa ledig en och fortsätter tre veckor tilö sen. På min lediga vecka blir det Öland med älskling, hans lille bror och sara. Kanoners! Längtar. Hoppas de här veckorn går fort nu. Vill liksom åka nu med engång. Vi sparade förresten vår utomlandsresa tills i vinter :) skönt att komma bort då när det är kallt. Om vi är lediga förstås, om vi har jobb:p jag hoppas på att ha jobb då. Beror på hur det ser ut på Skavsta med flygtiderna. Men förhoppningsvis :))) håll tummarna! Gud vilket mongo inlägg.. Aja blir väl så när Man har dö tid

Sov så gott och vila i frid

Vila i frid! Tänker på er anhöriga.

Im happy that i found You again my friend

Jag glömmer aldrig. Så bra vi var tillsammans. Vi var fiender från 4-6an i åttan blev vi bästa vänner. Jag trodde aldrig att jag och du skulle bl bästa vänner. Det fanns inte på världskartan. Det ena ledde till det andra. Jag minns dagen när jag sa: " vi är bästa vänner. Det kommer aldrig fungera. Det fungerade 30 dagar. 30 ynka dagar utan mer ån ett år som vänner. Jag minns dagen då smset kom. Jag slutade andas. Mina ben orkade inte mig bära. Allting försvann. Jag kunde inte längre höra alla omkring. Allt var tyst. Jag grät i dagar, inget var sig likt. Ingenting skulle någonsin bli sig likt. Vi blev aldrig mer vänner efter att " en vän" till dig o mig taöade osanning. Idag har mycket förändrats. Vännen som ljög är förlåten. Och du börjar komma tillbaka. Vi börjar hitta vänskapen allt mer och mer. Jag är glad för det. Du förstod mig och jag dig. Vi behövde/behöver varann. Precis som solen på sommaren. Alla krogen rundor och kryssningen. Minnen börjar bildas och minnen från det förflutna kommer upp. Alla galna kvällarna i kjula. Sena nätter då vi alla satt ute o pratade. Spelade fotboll. Åkte moppe. Trillade med moppen x-antal gånger. När du körde in i affärsväggen. Det finns tusen minnen. Jag trodde aldrig att vi skulle finna varann som vänner igen. Man måste lära sig att förlåta och börja om. Jag förlät vännen som ljög. Jag förlät dig för allt svek och alla hårda ord. Jag tror att om man varit bra vänner och blivit osams så tror jag på något sätt att man nästan alltid hittar tillbaka tilö varann. Man vet att man egentligen behöver varann. År kan gå men Tillslut inser man att det är något man saknar.

HJÄLP MIG ATT RÖSTA!!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


hard work

Ser ut att bli en helt okej dag idag!
Om 50 min är det dags för mellanmål. Jag känner mig som ett sjukt barn som måste äta på exakta tider. Men jag valde själv. Jag valde att vilja ha matschema, allt för att bli "frisk". Kommer nog att komma in lättare i "systemet" snart, bara jag vant mig lite. Det kommer att fungera nu.Blir jobb ikväll, åker 15.00 ifrån stan till Stockholm för att jobba på Råsunda då AIK- Norrköping spelar. Blir bra. Alltid bra med lite extra cash. Hoppas på att få det till V.30 då jag och Mathias Kanske ska åka iväg någonstans. Påtal om Mathias så ringde han mig inatt, söt han är lilla snuttis. Dock var han "lite" full. Men vad gör det. Uppskattade verkligen att han ringde. Saknar honom, men snart kommer han hem! :)
Jahanehe, kanske ska skala äggen och göra min sallad som ska tas med ikväll. Dissar donken på hemvägen och äter en mumsig hemmagjord sallad!

Puss/ M

Tisdags matschema

Nu har jag precis börjat med mitt matschema. Får flytta fram allt två timmar eftersom att jag vaknade kl 10.


frukost - Gröt, smörgås och the. På smörgåsen var det sallad, ost, gurka och skinka.

mellanmålet
kommer ätas kl 12.00- smothie med björnbär och persika

Lunch
14.00 - dinkelpannkaka

Mellanmål
16.00 hårdsmörgås med banan och keso

Middag
18.00- pastagratäng

kvällsmål
20.00- persika


Som så många gånger förr!

Som jag sagt så många gånger förr nu ska jag verkligen bli frisk! Jag har insett att jag förmodligen aldrig kommer att bli helt frisk. Det är som en berg-och-dalbana. Men nu ska jag gå in serriöst för att det ska bli bra!!! Sa till mamma här omdagen att jag vill ha ett matschema. Förut skrev jag matdagbok för att de på sjukhuset skulle se hur mycket jag ätit, vilka tider jag ätit och om jag gjort av med maten och på vilket sätt. För mig fungerade inte det alls. Även fast det var hur lite mat som helst om dagarna på papprena så såg det grymt mycket ut för mig. Så jag sa som sagt till mamma här om dagen att jag vill ha matschema. Nu har hon fixat det. Står vilka tider jag ska äta och vad. Mitt villkor vad som skulle finnas på matschemat var att inget onyttigt fick finnas med! Som mycket pasta, pommes osv. You name it! Mamma min är underbar och vill verkligen att jag ska bli frisk. Hon skrev ett matschema hon har varit och handlat massvis med saker som är nyttiga och som jag kan ha som mellanmål. Vi ska även ha veg. Dagar. Som idag; sallad, färsk potatis och morotsbiffar. Är Så glad att hon är just min mamma! Du är bäst glöm aldrig det!

Det vackraste jag vet..aldrig tur

Sista lediga veckan på fyra veckor. Ska riktigt njuta av denna vecka eftersom det som sagt är min sista lediga på fyra veckor sen en vecka ledigt sen tre veckors jobb. Nästa vecka är det tjill jobb. Jobb på Vilsta golfbana. Jobb o jobb.. mera att hjälpa till och få lite chash. Sen drar allvaret igång veckan efter, helt ok!


Inte så schysst väder ute idag. Ska ner på stan o visa upp betyg, fixa p-ringar, lämna jennys skor och förmodligen köpa mobil med pappa. Helt ok dag.
Färgade även håret igår, eller ah skulle slinga. Men självklart tänker jag inte på att köpa två förpackningar så håret är väl ett kapitel för sig. Måste fixa det i veckan. Men funderar på att lägga i hela håret då. Men det återstår att se. Inte så jätte nöjd med håret just nu faktiskt. Eller själva färgen på det nyfärgade är fin men resten ser bedrövligt ut! Sånt som händer ;D


En helt vanlig lördag

Det är tomt utan dig. Jag saknar dig!

Jag trodde att min kväll igår skulle bli urusel. Sitta hemma framför tvn och glo. Tack och lov räddade Jenny, min kära vän min kväll. Mötte upp henne och Janina vid André, gick upp och förfestade med några av hans kompisar. Sen gick vi vidare till Emma och "festade", lika fort som vi kom åkte vi. Vi tog taxi ner till stan för att besöka krogen. Blev inte som det skulle riktigt men ah. Kvällen blev helt ok ändå! Drog in på någon pub och fick smirnoff. Mötte även Matte och Gustav. Drog vidare sen til phoneix men var för mycket folk. Träffade där linkan, robin och sen laban. Helt ok! Drog vidare till Kebab huset. Där några av oss köpte kebab, dock inte jag. Var dö mätt. Beslutade mig för att traska hemåt sen. Skulle upp tidigt idag. Mötte Laban och hans vänner på vägen så gjorde sällskap med de en bit eftersom vi skulle åt samma håll. Riktigt trevligt faktiskt. Sen skildes vi åt och jag gick i min ensamhet tills en vän ringer och gör mig sällskap i telefonen, riktigt snällt av han! Kom hem runt fyra och upp kl åtta halv nio typ. Kvällen slutade bättre än jag hade förväntat mig om jag hade setat hemma. Träffade riktigt mycket trevligt folk och så. Tackar alla för en helt ok kväll. Tack och hej!

tomma ord

Ibland väljer livet en annan väg. En väg man aldrig trodde att livet skulle välja. När man var liten var allt så lätt, man visste inte om alla problemen som fanns där. Under tiden man växte upp fick man reda på allt mer. Ibland kan livet välja väga av olika orsaket. Som sorg. Övergivnad och liknande. Livet för dig blev inte lätt. Ditt problem har funnits med under min uppväxt men jag har alltid behandlat dig som en nära person som en extra föräldrer. Vi har alltid gjort saker tillsammans. Vi har uppe hos dig jämt i verkstaden förr. Att se dig må såhär är inte lätt. Det gör ont inom mig, fruktansvärt ont. Du behöver hjälp. Om du ändå kunde inse det själv och ta den hjälp du behöver och sen klara dig fortsatt vidare. Du klarade dig bra förut i något år. Problemen återuppstod tyvärr. Jag är ledsen, ledsen för din skull. Ledsen att behöva se dig såhär. Se dig, medans livet väder ut och in på dig ännu engång. Jag tror på dig, jag vet att du kan om du bara vill! Jag önskar att allt aldrig hänt. Jag önskar allt kunde bli bra. Det gör ont. Du skulle också behöva kistan som jag. Låsa in allt och elda upp den. Aldrig mer behöva få tillbaka det hemska.

"kos baby"

Jag som var lite smått sugen på att flytta till Stockholm ångrade mig snabbt idag. Skjutsade Mathias och några utav hans vänner till Arlanda. De ska till Kos en vecka. "kos baby" som Palm säger. Vägen dit gick helt okj, lite köer som alltid. Vägen hem var sjuk! Tog ca 2h upp helt ok ändå. Åkte tolv från ludde. Jag är nu hos Mathias och väntar på bussen hem. Jag kom nyss hem ifrån Stockholm. Jag har setat i köer ända tills nu. Hur sjukt är inte det? Ångrar mig lite om att flytta till Stockholm. Kommer ju ta evigheter att komma fram Om dagarna ;) vill inte slösa mitt dyrbara liv i bilköer. Jag är faktiskt avundsjuk på Mathias o hans kompisar som är där en veckan. Det ska regna här hela veckan (y) är jätte sugen på att ta en sista minuten men Carro o Frida är sjuka:( o de första andra jobbar inte alls kul:( får vänta tills efter jobb veckorna är slut så jag och älskling kan åka till förmodligen Egypten i två veckor :) men det återstår att se. Nu ska jag njuta av musiken i mina öron samtidigt som jag lyssnar på regnet ovan mig. Bussen kommer nog snart...20min kvar, har väntat nästintill hela dagen, kan allt vänta lite till:) Puss/m

Myskväll

Hade en urmysig kväll med min älskling igår. Vi tog bilen upp till Stockholm, gick på Ikea jag shoppade lite "flytta hemifrån saker" sen bjöd min fina pojkvän mig på bio på Heron city. Det blev baksmällan 2, grym film!, rekomenderas!! Just nu är vi på väg in till stan. Han ska shoppa lite innan han åker på fredag. Buhu en vecka utan han.. Plus att jag börjar jobba veckan han kommer hem (y) jaja blir nog bra! Ska försöka hinna med en tripp till Stockholm o shoppa också :) pusspuss

Don't be sad

Jag trodde att jag kunde lita på dig efter den här tiden.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!
Så underbart, nu är det bara hoppas på det bästa.
Jag har hela livet framför mig, med öppna vägar.

one yearEtt år idag, på din student. Två stora händelser på en och samma dag. Jag älskar dig bebo.
Imorgon firas också eftersom de är min student.

walles

Sista dagen i matsalen spenderades idag under Wallmans. Lite sorligt men så skönt. Slippa den äckliga matsalen men dålig mat. Har även solduschat idag eller som jag säger "åkt utomlands". Lite resultat har det allt blivit. Ska med Sara på hennes träning och kolla med pappa och Hannsie. Ingen skola imorgon, är ledig. Ska på älsklings student. Man kommer inte bli dåligt rysig? Eller tårögd.. ? Två dagr kvar tills min älskade student. Dagen man alltid längtat efter...

-

En text jag hittade i en bok, en verklighets text. En text som stämmer så bra med verkligheten.

"En vän till mig misshandlades av flera okända killar på väg hem från en klubb i Stockholm. Helt oprovocerat tvingades han ner på marken och fick ta emot sparkar, främst mot huvudet. En grotesk handling som kommer att ge livslånga men.
   Vi sitter vid hans köksbord och han berättar att han mår dåligt när han ser brottslingarnas ansikten framför sig. Än värre är att minnas ansiktena av de människor som bara gick förbi, som inte ingrep, som inte yppade ett ord, trots att han vädjade om hjälp. Jag har tänkt mycket på vad vi som betraktare kan göra när vi ser orättvisor eller rena brott. Många är rädda att ingripa fysiskt, vilket jag har respekt för. Men att ingripa är inte detsamma som att ta till våld. Jag är till exempel rätt bra på att gapa. Att öppna munnen och antingen prata, gapa eller gråta är också att ingripa, att ha modet att säga ifrån och ta ett ansvar för det som händer runt omkring oss. Jag är stolt över den egenskapen och tackar alla skitstövlar som har korsat min väg och fått mig att utveckla det här draget. Den som tycker det är jobbigt att höja rösten kan göra annat. Till exempel ta fram mobilen och fota eller filma brottet för bevis i utredningen. Det är också ett sätt att kämpa mot våld.
   Jag tittar på det söndeslagna ansiktet framför mig. Om en enda människa hade höjt rösten den där sena kvällen i centrala Stockholm hade det kanske inte behövt gått så långt. Den personen hade kunnat inspirera och ge mod till andra. Vad är vi rädda för? Vår egen säkerhet? Eller är det så att vi följer den sedan barnsben inpräntade i parollen "sköt dig själv och skit i andra"?

Ur boken FRED 100 röster mog våld och krig.    

SÄ3A= BÄSTA

FAN VAD VI ÄR BRRAAA!
SÄ3A
Militärer, marcherar, bäst i grenarna vilket resulterar i två priser. För bäst "håll i gång", utklädsnad och för att vi var bäst i grenarna. Kommer sakna denna underbara klass. Vi är helt enkelt bäst.
ska strax iväg o hämta pengar av Matte, handla mad Carro till flaket osv. Sen hem till vår lärare för grill och mys med bästa klassen. Love it!

H&M

Linne - SvartLinne - PuderTreggings - Mörk denimblåKlänning - PuderKlänning - MörkblåSandaler - Korall

LITE utav alla saker jag fick hem igår:D

update

penecillin kur ! tur att det finns medicin iallafall. kan ha en chans att bli friskare nu till studenten. Hämtat mamma idag, vi har utfört en massa ärenden ang. min student. Tror vi strax är klara. Som gräddet på moset hade mina kläder från H&M kommit, GLAD CHEY!! Allt satt som en smäck. Man kan inte bli annat än glad då. Mamma håller på med mumsig mat, kroketter och hamburgare. Inte helt fel. Snart börjar fotbollen. Jag som skulle jobbat.. Men man kan inte göra allt när man mår som jag mår just nu. Ska fortsätta lite med mina kläder nu och slå in mathias studentpressenter. Kom på att jag inte är klar med alla hans pressenter heller.. får försöka fixa de på torsdag. Puss Puss

-

"Tänk så underbart det är, att ingen behöver vänta ett enda ögonblick innan de börjar med att göra världen bättre på något sätt."

Anne Frank

det blir inte alltid som man tänkt sig

Skulle varit hemma igår egentligen men kunde inte hålla mig inne längre. Kollade på fotboll och på kvällen åkte jag till Djurgårdsparken med endel ifrån klassen. Var riktigt uppskattat ifrån min sida. Blev fotboll, kubb, gris osv. hade riktigt kul iallafall. Måste ta vara på den sista tiden med klassen nu.

Mår fortfarande inte bra, men idag är det HLR igeeen.. gjort det förut men läraren var tydligen inte GODKÄND?! så måste göra om det? (y) Vet inte om jag kommer kunna rädda dockan med min hals.. kan knappt öppna munnen och heller inte ta långa andetag utåt. Känns som jag sväljer taggtråd. Ingenting hjälper. Inte glass, inte The, inte honungsvatten... ska ringa vårdcentralen idag. Hade knappt någon röst imorse. Kan heller inte sova för de gör för ont. Det här är inte roligt. Behöver bli frisk nuuuu med en gång. Studenten snart?! kan inte låta såhär då.. eller ens ha såhär ont :(

Blir inget jobb för min del idag heller.. alltså såg fram emot att jobba i lördags och idag men nej så går man o blir sjuk hur kul är det?! Får väl kolla landskapsmatchen på tv hemma då och inte känna den där riktiga fotbolls känslan med alla glada fans.. ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, men man får göra det bästa av saken. Får ta hit någon att kolla matchen, så man får lite känsla menar jag! Ändå en rätt viktig match för Sverige. Så hoppas på VINST!
Nej klockan är strax åtta, ska ringa vårdcentralen nu. hoppas på att få en riktig dunder kur som gör mig frisk med det samma! . Tack och hej. Grattis till den som orkat läsa hit :p

-


ord kan öppna broar

Om man dödar en människa - hur många människor dödar man då?
Om man räddar en människa - hur många människor räddar man då?


It was love at first sight


sjuklingca 05.30 vaknade jag idag. Förbaskat ont i halsen. Kunde inte svälja eller knappt hosta. Kändes som någon skurit med en kniv i halsen. Tog med mig vattenkokaren in i vardagsrummet och fyra olika teér (stavning) samt lite mjölk till teét. Ska banne mig bli frisk nu. Inte roligt det här inte. Vill kunna umgås med min klass de sista dagarna vi kan titulera oss som SÄ3A !


ORIFLAME ERBJUDANDENMjuk, följsam applikator som ger maximal effekt samtidigt som den är precis och lätt att använda. Ger en 3D ljusreflekterande effekt. Finns i flera olika färger.
69 kr Förr 110kr


Makeupremover med ny, förbättrad formula som skonsamt tar bort vatten fast makeup. Innehåller glycerin som återfuktar huden.
79 kr FÖRR 120 kr


Svalkande mousse för trötta och tunga ben. Innehåller den effektiva teknologin Chill-out som ger en behaglig känsla samt lindrande hästkastanj, uppfriskande citron och komplexet intensive Care. Den är väldigt effektiv emot torra ben. Märker nästan direkt resultat.
89 kr FÖRR 145 kr


Perfekt till sommaren, då du inte vill lukta illa om fötterna då du är barfota! Uppfriskande spraydeodorant som skyddar fötterna. Innehåller grapefruktextrakt som mjukgör och ger energi. Har en fräsch doft som håller fötterna luktfria.
59 kr FÖRR 95 krVid intresse av beställning hör av er till mig antingen genom en kommentar eller till min mail: malinbv@hotmail.com

priserna gäller fram till den 14 juni.

big love to you

http://ssarabjorsson.blogg.se/2011/june/orden.html

Världens bästa syster!Fick tyvärr avstå jobbet igår. Har gått och blivit sjuk sådär 6 dagar innan studenten?!! Hoppas på att bli frisk innan tisdag, för då börjar studentveckan. Såg fram emot att jobba igår, och så blir jag sjuk. Jag avskyr när man ser fram emot något och så blir det inte så, usch, inte okej.
Har varit vaken sen kl 05.00 somnade vid sju igår kväll, var så utmattad. GÖR MIG FRISK NUUU!

work

Jobb ikväll/natt 19,45-?
Jobbar på restaurang festivalen i öltältet.

If I could tell the world


Så fort jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om

Har klagat och hatat min kropp nu den senaste veckan något så otroligt. Jag har försökt att inte tycka illa om den. Men det fungerar inte. Jag vet inte vad felet är?! Jag skulle vilja älska min kropp, men icke fick jag göra det. Min mamma har blivi ledsen och försöker hjälpa mig med maten och se vad jag äter hur mycket osv. T.ex. Fick inte dra iväg på fest om jag inte ätit de hon sa osv.. Igår blev jag arg på mina ben. Då kläcker min lilla syster som är 11år ur sig."Malin, du är 18år, jag är 11år. Och du har fan lika stora ben som mig! " hon frågade även imorse om jag ätit frukost. Så liten, ändå förstår hon och håller koll på mig. Jag blir ledsen., det är jag som ska passa upp henne inte hon på mig.. Blir så besviken på mig själv. Men blir så stolt över henne, att hon förstår så myclet och verkligen vill mitt allra bästa fastän att hon är 11år. Hon ska inte förstå. Hon ska inte behöva passa upp på mig gällande min mat..

Två dagars

Det har nu blivit fest två dagar i rad. I Eskilstuna och Nyköping! Inget fel med två dagars?! Gillar det som attans. Studenten är om några dagar, nästa helg. Hur sinnes? Känner pirr i kroppen av att tänka på det. Att dagen man längtat efter i alla år snart är kommen. Det är som en dröm man alltid längtat efter och nu ska den slå in. Är det inte sinnes? Jag längtar fast ändå inte. Imorgon ska jag jobba nere i öltältet under restaurangfestivalen. Börjar 19.45, sluttid oklart! Tisdag är det landskamp, ska även jobba där. Riktigt roligt faktiskt och om vädret håller i sig är det helt perfekt! Dags att inta solposition!

VÄRLDENS BÄSTA SYSTER


RSS 2.0