Kampen mellan mig och ..

"Du måste äta regelbundet för att du inte ska må illa, skaka och bli yr" Jag vet hur jag måste göra, jag vet kostcirkeln, exakt hur jag borde äta, ändå fullföljs den aldrig. Någon enstaka gång kan den bli fullföljd på tallriken, men uppäten blir den inte ofta. Jag vet precis hur vi ska äta för att må bra, ändå fungerar det inte för mig. Jag vet alla knep. Jag vet hur jag håller mig mätt, jag vet vad som är lättast att få upp igen. Jag kan genvägarna. Jag hade hoppats och önskat på allt att jag inte kunde genvägarna, jag hade önskat att jag inte visste vad som är lättast att få upp, eller hur jag håller mig mätt utan mat. Jag hade önskat så mycket att jag aldrig vetat. Jag hade önskat att jag kunde äta upp min tallriksmodell varje måltid och alla mellanmål. Sex gånger per dag ska man äta om man tränar. Det är absolut ingenting jag får i mig, endast någongång ibland. Då hjärnan accepterar att jag äter så som jag vill kunna äta. Jag försöker hela tiden att äta så som jag ska, men antingen blir jag för mätt eller känner mig tjock att äta lite och ofta! Det är jobbigt. För jag vet att jag måste få i mig allt. Jag försöker verkligen hela tiden. Det är inte så att jag inte vill äta. Jag vill men det går inte alltid som jag tänker mig och vill. Det ser så bra och gott ut när andra äter men när det kommer till mig själv är det inte riktigt samma sak. Jag jobbar på att bli frisk, jag gör verkligen det. Jag vill inget hellre än att bli frisk. Jag kämpar för fulla muggar! För nu jäklar ska jag bli frisk!

In my hart

Det är så konstigt, ibland kan man vara hur lycklig som helst, trotts motgångar på sidan av. Andra gånger går det bara inte. Man försöker kämpa men det fungerar bara inte. Det är också konstigt hur något bra plötsligt kan ändras till något sämre så fort

Ordbajsa

Har fått svar ifrån jobb i Norge. Men tyvärr var jobbet över sommaren och sedan förmodligen fortsatt. Tyvärr kan jag inte åka över sommaren eftersom jag har ett jobb då. Får söka efter sommaren istället. Känner just nu bara för att ordbajsa. Snart är det student och allt, var bal i helgen och jag har sett fram emot Det. Jag är inte orolig för någo utav det. Jag är mer orolig över vad som kommer hända Med mig och mitt liv. Jobb, familj o allt sånt! Jag har inget fast jobb direkt. Har ett sommarjobb. Skulle kunna jobba som väktare men det är ingenting som jag vill. Hoppas jag kommer in på högskola/universitet. Allt skulle bli så mycket lättare. Få plugga tilö något jag verkligen vill bli och som jag vet att jag kommer att ha jobb efter som. Men kommer jag inte in vet JAH inte vad som händer.. Funderar ju på jobb o Norge ett år och om inte det flygplatskontrollant utbildningen. Jag vet att man inte ska tänka "men tänk om jag inte" men det är naturliga tankar, även om de inte borde finnas där. Jag vet att jag ändå har planerat rätt bra vad jag vill göra om jag inte lyckas med det ena osv. Och dessutom är jag fortfarande ung så jag kan ångra mig och sen ångra mig igen. Men min högsta önskan är att komma in på skola. Usch känner lite ångest / oro över livet efter sommaren. Men jag antar att det bara är att gilla läget och gör à det bästa av saken? Borde sluta oroa mig och tänka så myclet. Men jag tycker det är viktigt att kunna tänka och planera utifall om planer liksom. Är just nu sjuk. Hängig, jätte snorig, kallsvettas osv. Får inte vara med På idrotten Imorgon fastän att jag MÅSTE. men får sjukanmäla Mig och gå på religionen och svenskan. Tror trottsallt att det är betygsprat. Betygen ska ändå bli satta imorgon och jag är klar med allt. Denna vecka kommer gå fort. Inga lektioner typ, endast betygsprat o utvärderingar. Sen ledig torsdag - tisdag. Och utgång onsdag o torsdag och Klassfest på måndagen efter "lovet" . Ur skönt! Dags att sova så jag blir frisl till allt festande!

SLUTSPURTEN

Godmorgon, är ledig idag, otroligt skönt! Nästa vecka är det endast tre dagar i skolan, också väldigt skönt. Känns att det är slutspurten nu. Har sökt två jobb i Norge också, får se om något av de är intresserade.
Tänkte lägga upp lite schyssta erbjudanden ifrån Oriflame, men det kommer senare idag. Så håll utkik!
Ska fixa mig, iväg och hämta Carro sen ska vi till Tuna, jag måste nämligen fixa det sista inför balen imorgon.
Vi hörs senare. PUSS


party lika a rockstar

Matte B avklarad, klarade provet och är helt klar med den kursen också, så glad!
Blir utgång ikväll, fast först förpärla hos Frida. Kommer bli kanon!
Mycket fester inbokade nu, men vad gör det?
Den 1 & 2 är det också fest och den 6 är det klassfest. Helt okej med mycket festande, så det ska vara.
Dags att powernapa nu innan mina kära vänner ringer och väcker mig.
Tack och godnatt.


P.S är klar med allt i skolan nu! Finemang

Väktar-Malin

Idag kommer det bli en bra dag, så känns det just nu! Har matteprov det första jag har idag, tror jag kommer klara det faktiskt. Har för Engångsskull pluggat till ett matteprov. Sen bokseminarium, är klar med allt i skolan sen. Om jag inte får för Mig att komplettera någonting, det vet man ju aldrig;D Klarade VU2 provet igår, är färdig väktare nu, inte illa! Blev Max efter skolan med frida och Carro. Hem o fixa med oriflame. Fick massvis med produkter, love it! Hämtade mamma, handlade och gick ut med ida. Ska kolla lite mera i matteboken nu, innan det är dags för avfärd. Puss babes

VU2 PROV

Säkerhetsprogrammets absolut viktigaste slutprov idag. Jag och Caroline upptäckte igår kväll att jag pluggat på fel instuderingspapper... vår lärare har gett oss fel. + att det rätta pappret vi även fått inte alls stämmer och våra papper var inte lika varann, sidorna finns heller inte i pärmen som de står.
Har pluggat ändå, trotts att jag inte riktigt vet vad som ska pluggas in.. Hoppas på att klara provet ändå. Borde vara sånt vi gått egenom de här tre åren.

Grattis till Ida som fick bäst resultat i sin klass.
Grattis till Becka som fick körkort idag.

Har lagt ned pluggandet, det får gå som det går. Ska klara det ändå.
Tack och hej!

Wish me luck

1/2

Seminarium arbetsmiljö 18/5
Psykologiprov 20/5
STUDENTKRYSSNING 21/5

Turism redovisning 23/5
Religions seminarium 23/5
VU2 -Prov 24/5
2 Religions uppsatser, inlämning 25/5 
Matte prov 25/5
Bok semirarium 25/5
BAL 28/5


empty words

Jag skulle verkligen försöka, jag ville verkligen! Varför tar det emot så himla mycket? Varför vill det inte gå? Jag lovade ju att jag skulle försöka, och jag försökte men ändå ville det inte fungera. Det är så jobbigt att det inte går, det gör så ont. Jag vill ju verkligen men ändå så går det inte. Någonting tar emot. Jag ljuger om jag säger att jag inte vill bli frisk. Det är det ända jag vill just nu. Det gick knappt första dagarna, det tog emot, det gick liksom inte. Sitter nu och försöker få i mig en drick yoghurt, setat med den i en och en halv timme, men jag kommer knappt någon vart. Ibland går det segare än andra dagar. Jag hade önskat att det kunde vara samma föralltid så man slapp dalta och anpassa sig.

tomma ord

Man gör de val man gör. Vissa ångrar man, vissa låtsas man att de aldrig hänt och vissa accepterar man. Det går inte att spola tillbaka tiden för att få någonting ogjort. Det är nog såhär det ska vara. Ingen som vet. En stor hemlighet, som ska bevaras djupt in i det minsta.

maxad kryssning

Studentkryssningen är nu över. Maxad kryssning helt klart! Bilder kommer att komma. Får ta bilderna ifrån carros och amandas kamera. Hade tyvärr inte min kamera med mig. ¨
Tänkte bara säga att jag lever ;D


Dagen d

Dagen D är här! Så sjukt taggade!! Mötte Hanna o Alex. Handlade oså, gick till Carro. Förkrökar o ätit här! Snart dags att röra sig emot bussen! Hur taggade är vi inte liksom?!! Kommer bli maxat!

never without usDe bästa tjejerna man kan ha!

she shining

Jag kunde prata med henne om allt. Hon var den som förstod, lyssnade, gav råd och var sig själv till och från. Hon försvann med snön som smälte bort. Jag undrar ibland hur folk kan förändras så snabbt, på så kort tid. Vad är det som egentligen händer? När snön smälter eller när löven blåser av träden. Ska vi förändras samtidigt? Det är som om endel inte kan hålla sig kvar utan flyger bort lika lätt som löven. Du & jag var vi, nu är vi du och jag. Jag önskar jag kunde förstå vad som egentligen hände. Men du kommer alltid vara hon som var min vän, som förstod, lyssnade och gav råd. Du är inte den som lyssnar, förstår och ger mig råd idag. Jag kanske är glad för det, jag kanske är ledsen över det. Jag kan inte veta, eftersom du och jag inte är vi längre.
Precis som snön smälte bort.


its easy

Seminarium arbetsmiljö 18/5
Psykologiprov 20/5
STUDENTKRYSSNING 21/5
Religions seminarium 23/5
VU2 -Prov 24/5
2 Religions uppsatser, inlämning 25/5 
Matte prov 25/5
BAL 28/5

Stryker psykologiprovet på fredag då jag skrivit klart det!

Vi bokade för ett halvår sen, på lördag är dagen här. Åhh gud så vi har längtat! Det kommer bli så maxat. Alltid när man längtar till något brukar tiden gå saktare. Men denna vecka har gått fort men ändå sakta. Torsdag imorgon, vilket betyder torsdag + fredag i skolan sen tack och hej helg! Ska kolla H&M katalogen nu, läsa lite i Jenny boken sen kommer John Blund och ger mig sömn medel.
Avslutar här med att säga sup och svälj trevlig helg

ATT GÖRA

Seminarium arbetsmiljö 18/5
Psykologiprov 20/5
STUDENTKRYSSNING 21/5
Religions seminarium 23/5
VU2 -Prov 24/5
2 Religions uppsatser, inlämning 25/5 
Matte prov 25/5
BAL 28/5

Har lite att göra men på psykologiprovet behöver jag endast G och det gäller även på matteprovet. Så det känns ändå helt ok! Ska faktiskt plugga lite nu även fast att jag är otroligt trött, men bara att stå i och kämpa på det sista!
Vi hörs senare.


jag ska kämpa och kämpa lite till, tillslut klarar jag det

Nej nu jäklar, vet ni vad.
Idag har min dag varit förskräcklig. Fick tillbaka lite i Svenska B som ska göras om för att uppnå VG trodde jag var helt klar i den kursen, att jag inte hade rester kvar. Fick panik brast i tårar. Ska göra en uppgift bättre för att få VG. Kommer hem pratar med mamma, samtidigt som jag ska ställa in cykeln, lägger på och PANG!! skärmen sprack. Kommer förmodligen kosta runt 2000-3000kr ..

Jag har tänkt såhär nu om allt dåligt som hände idag. Att oavsett hur arg man blir och hur många tårar man fäller blir ingenting bättre av det. Man måste ta tag i saken och göra det bästa av situationen. Jag tänker göra det bästa utav de här situationerna. Jag tänker inte vara ledsen över det här, jag tänker heller inte känna någon press över skolan för jag vet att jag kan, bara jag ger mig sjutton på det. Jag har klarat det förut, varför skulle jag inte klara det nu?

Jag har även bestämt mig gällande maten att jag tänker försöka på riktigt nu, jag tänker inte låta tankarna överta mig helt. Jag tänker verkligen försöka. Jag ska försöka få i mig mina sex små mål om dagen. Jag ska också försöka sluta svälta mig själv och ibland spy. Jag tänker försöka igen, fast nu ska jag verkligen ge mig sjutton på det. Jag vill verkligen bli frisk nu. HELT FRISK! Mitt humör blir inte bra när maten inte är bra heller vilket resulterar i humörsvängningar och slutar med att man blir småarg över skit saker. Helt onödigt! Jag ska försöka våga säga till när jag måste spy så någon kan hindra mig, bara hålla fast mig även fast det kommer att bli jobbigt. Men jag vet att jag måste komma ur det här nu. Att spy förstör kroppen totalt. Fortsätter jag kan jag få hjärtsjukdomar och i värsta fall komma till Nangiala, visst måste det gå långt då. Men tar jag inte tag i det här nu, vem vet? jag ska kämpa in i det sista!


only you

En ätstörning handlar inte om att vara smal och undernärd.Ätstörning är: förhållandet till maten.
Många tror att man är undernärd när det handlar om ätstörningar men så är det inte. Tjocka människor kan också ha ätstörningar. Jag vet att jag skrivit detta i ett inlägg tidigare men det är nog viktigt för folk att veta vad det egentligen är och inte gå runt att ha fördommar.

Jag vill vakna upp ur mardrömmen nu, är det inte dags?


En bild som beskriver otroligt mycket! Jag känner mig lika stor som tjejen man ser ansiktet på.Men mamma säger att jag blir smalare och smalare och jag tycker jag blir större och större? känns som att det är ett måste ifrån hennes sida att säga att jag blir mindre och mindre fastän att jag blir större och större.
Armarna har blivit mindre och nyckelbenen kommer fram mer och mer påpekar hon ibland. Ingenting jag kan hålla med om. Snart är sommaren här, man ska gå på stranden i bikini, äta glass, grilla och allt sånt? Ingenting jag ser fram emot, eller jo jag ser fram emot sommaren men inte att gå i bikini och låta alla se ens kropp. heller inte äta i bikini eftersom jag tycker jag blir större och större av varje lite sak jag äter?
Det är inte roligt att vara ätstörd, jag hade velat vara normal. Finns det ens folk som inte mår dåligt efter de ätit?
Jag trodde jag skulle bli bättre och bättre med maten och mina tankar men varför finns de alltid där? Varför är det mer nu än förut när jag gick på behandlingar? Jag avskydde behandlingarna, gå och prata med några som inte varit med om samma sak? Skriva matdagböcker.. gå på undrsökningar, gå till dietist. få matmedicin. Dagbehandlingsvård osv. jag avskydde det men på någotsätt blev tankarna ibland mindre. Jag pratade inte mycket under behandlingstiden, jag avskydde dem. Jag avskydde att gå dit, jag var inte sjuk, jag var frisk, jag visste att jag var sjuk men jag ville inte gå dit och få hjälp jag ville ha mammas hjälp, hon som visste exakt hur allting var, hon som var med hela tiden och såg....
  

Inte långt kvar nu

I fredags kom baby hit, myste och så. Fick skjuts av han till skolan på fredag morgonen. Kollade musikal sen o mötte älskling o Ellen. Öppnat ett gemensamt sparkonto och kollat utomlandsresor tills i vinter. Fick med mig ett linne hem. Åt god mat hemma På kvällen oså. På lördagen tjänade vi båda pengar, åkte o köpte godis. Myst osv. Kollade film o eurovision. Är nu vakna, sla se till att Ellen kommer till simningen. Sen blir det att städa och plugga! En redovisning och två prov i veckan (y) bara Att Tagga till Studentkryssningen som är på lördag, sjukt kul!!!

gult är fult

0-0 igår, helt ok match!

fått VG idag i en kurs + lämnat in mina VG grejer i natur, hoppas på VG där nu!
Ska hälsa på min kusin idag, nice! Älskling kommer ikväll, jag längtar!
ska nog traska hem nu, och vila lite.

blitt sparkad runt

Vi behöver tycka om oss själva och känna att vi har betydelse. Det bidrar till en god självkänsla som är viktig för vår harmoniska utveckling.


du är det finaste jag vetomgjord bild. made by me

EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN!!
UNGEFÄR TVÅ VECKOR KVAR TILLS BETYGEN SKA VARA SATTA!
10 DAGAR TILL STUDENTKRYSSNING!
17 DAGAR TILL BALEN!


ERBJUDANDE

'

MORSDAGERBJUDANDE!
Hand kräm och spa oil + presentpåse för ENDAST 99 kr!!
Ordinarie pris 250 kr.
(
du kan även beställa till dig själv) Säg till om du är intresserad !


Everything gonna be alright

Förlåt erbjudandet kommer men hann inte idag förlåt... Får försöka hinna det imorgon innan matchen. Japp jag ska spela match imorgon! Film time nu. Natti

kistan med låset

Jag skulle vilja ha en kista med ett lås, ett lås som jag kunde låsa och kunna kasta nyckeln i sjön för att aldrig mera kunna låsa upp kistan. Jag kan tyvärr inte bli av med min ätstörning så lätt. Jag vill bli av med den men samtidigt är det endel av mig. Men jag skulle också vilja kunna äta en pizza och kunna njuta efterråt. Finns det ens människor som kan njuta efter en pizza och som inte känner ångest? Jag vill träna så mycket som jag vill men jag får inte, jag blir arg för att jag inte får, men på ett sätt förstår jag varför. Men jag vill nog egentligen inte föstå.
Mamma frågade mig igår i soffan vad jag ätit och hur mycket jag ätit osv. Jag blev smått irriterad och frågade vadåra?! Hon sa men titta på dig du försvinner ju?! i mina ögon försvinner jag inte, jag växer, blir bara större och större. Om jag kunde vara som de andra och inte behöva tänka på min kropp, kunna äta vad jag vill utan att må dåligt efter. inte behöva tänka på hur jag ska göra av med det lättast. Jag skulle också vilja sluta straffa mig själv genom att vissa gånger svälta mig själv pga. att jag ätit gott en helg. Visserligen är det bättre nu än förr. men fortfarande finns tankarna även fast att jag försöker att förtränga och jag försöker att bli av med det. Jag ska önska mig en kista och ett hänglås. Där ska jag skriva ner allt på ett papper och låsa in papprena med alla mina tankar, låsa kistan och kasta nyckeln i sjön och hoppas jag kan slippa vara ätstörd!


kom vi sover över.

efter 3 timmar så är jag klar med abort-fortplantning uppgiften. Den är nu inskickad och jag är rätt nöjd. synd att man var tvungen att begränsa sig till 3 sidor, känns inte som man fick med allt.. skulle behövt x-antal sidor till för att få med allt jag ville. Men jag ska vara nöjd och hoppas på ett VG. Bara att starta på nästa uppgift och se glad ut.


insperation

när du går genom tiden

Sitter i datasalen helt ensam. Fredrik och Linus gav sig nyss av och Carro är på nationella. Jag sitter och skriver på min naturkunskaps B uppsats, jag valde att skriva om aborter. Har ett problem, uppsatsen ska vara MAX 3 SIDOR jag är snart klar med 2 SIDOR! är inte klar med hälften av arbetet än.. Det jag lagt in än sålänge är lagar om abort, vad som gäller för regler och egna åsikter och lite hur det är i andra länder gällande abort. Ska få in; Hur en abort går till, för eller emot abort - vilka argument? synen på abort i olika länder ,Aborthistoria, Har kvinnan rätt att bestämma över sin egna kropp? Abort pga. kön?

Ska nog ta och maila läraren om de är okej att det blir någon/några sidor längre, annars är jag körd och måste börja om... Wish me luck!

Psst. Ikväll kommer ett kanon förslag/erbjudande, kika in då.


11 månader


Världens bästa pojkvän. En bild säger mer än tusen ord. jag skulle vilja ge dig allt, men ingenting skulle övervinna min kärlek till dig. Du är det finaste jag har. Du är allt jag någonsin önskat. Du kan texten i all musik och för mig är du helt unik. Jag älskar dig finaste du. Finns så mycket att säga men jag vet att du vet att jag älskar dig. För mig är du luften i mina lungor.

det finaste jag vet.

riktigt läckert väder, älskar det. Har pluggat idag i skolan, inte så flitigt men ändå har jag kämpat igenom lite. Blev lunch på American inte okej! tripp på stadens gator i det vackra vädret. Turism och gjorde klart och förberedde inför muntlig redovisning till på måndag. Stan och kollade lite mera med sara & carro. Bokade även bord till studenten på HåPe´s. Mötte upp ida och josse för lite träning. Tog en prommenad hem. Mamma kontrollerar mitt matintag otroligt mycket just nu hon tycker jag blivit mager.. ? ska plugga flitigare imorgon faktiskt helt ärligt! måste bli klar med naturkunskaps uppsatserna då är jag nöjd, det är dagens mål.

Ett tips; Sätt upp mål för dagen om det är mycket att hinna med i skolan, på jobbet osv. Jag brukar göra en "att göra lista" sen när man gjort de största uppgifterna först tar jag de lättare sen och sen när man är klar med "dagens att göra" så får man belöna sig med något man vill belöna sig med :) kan vara träning, en lång skön dusch, mys framför tvn eller vad som helst. För mig fungerar det bra.

Nej ska hoppa in i duschen nu, på tiden kanske. Men tog lite (rätt lång tid) med maten idag.. jag försöker iallafall och det är väl det som är det viktigaste?
Imorgon ska jag träna fotboll igen, wiho roligt faktiskt, har saknat det något så otroligt.
Pusss

if i was an angel

Gjorde inte av med en enda krona på stan igår, stolt chey! Dock blev de kvällsfika på first med några tjejer och då spenderades några kronor men det var de värt!
Sitter just nu i skolan 8.30-16.30.... men bara att kämpa ! ska hinna med många av de få uppgifterna idag så jag kan tjilla resterande vecka. + plugga till de prov jag ska ha.
Efter skolan blir de stan och försöka hitta något till studentkryssningen sen blir det träning! kanoners. har även lovat syster att träna fotboll denna vecka ujujuj...
dags att börja arbeta nu!
tjineling

let me know

Vaknade, klev upp och började att plugga de första jag gjorde!
Klar med religions uppgiften och har endel kvar på psykologin men det jag gör där är att plugga till ett prov som kommer inom kort. Skriver ner viktiga saker, vi får nämligen ha med papprena till provet :) så förbereder lite lätt!
Ska göra mig iordning nu och åka till tunap med syster. Hon ville inte cykla tråkig som hon är..
Ikväll ska jag träffa frida på en fika, riktigt efter längtat!

PUSS

Du är solskenet i mörkret


GUIF IKVÄLL!
HEJA GUIF!! Hade gärnat varit nere i götet och kollat men ICKE.
Ska heja fram de hemma i soffan med världens bästa mamma och lilla syster, äta lite pizza och mysa, saknat dem!

Har fixat inför lördag nu, hoppas på att det går bra :) ska väl städa och plugga nu innan de kommer hem och innan matchen börjar. Sen blir det bara mysfaktor. Puss


iphone


Väsk iphone skalet kostar runt 700 kr och är designad av Michael Kors, helt klart ett snyggt skal! Men är det värt 700kr?

it´s about you


red wine

Pluggade tidigt imorse, måste ha hjälp av älskling när han kommer hem från Göteborg :)
Jag har umågtts med hans mamma och lillebror, en runda på stan och lite sånt mysigt. Fick ett av jobben verkar det som och jag är glad ändå! har tre jobb alternativ kvar plus några utbildningar om jag kommer in :)
har hunnit med att sova lite också hehe.
hittade inte Beach linnet på stan... kanske kommer :)
ska nog snart äta lite mat gott, gott :)
Snart, eller om några timmar kommer älskling hem, längtar!
Ses senare


some stuffs I wantAllt för 49kr/st utom jumpsiten som kostar 199kr, hur billigt?!

gör det idag. inte imorgon

Alla möten har gått bra idag. Fick två inlämningsuppgifter & ett prov att göra för att uppnå ett VG i Natur B.
Börjar skolan återigen på måndag efter praktiken, alla andra börjar veckan efter mig. Har förmodligen en kompletteringsuppgift som skall redovisas på måndag, skönt att bli av med den. Hittade min studentklänning igår, men inte i Nyköping, Norrköping eller Eskilstuna utan i KATRINEHOLM?! Sjukaste, hittade två underbara klänningar i den butiken men var tvungen att bestämma mig för en, men jag är nöjd!!
Köpt tre par solglajjer idag + ett par till älsklingen :) fick även en bikini överdel med mig hem :)
Intervjuerna har gått bra, fått ett av jobben om jag vill ha det och det vill jag absolut! Det andra jobbet får jag redan på imorgon eller i början av nästa vecka, vill ha båda och hoppas de går ihop med varann kommer bli tok nice isåntfall!
Har köpt en film o lite gottis till mig och älskling så ska mysa ner oss nu!
PUSS OCCH GODNATT FINA NI!
GRATTIS JOHANNA TILL VÄRLDEN OCKSÅ.


letar mig ut, blinkande ljus, andas, allting snurrar runtSka till Ingelsta köpcentrum nu med Världens bästa pojkvän!
Shoppa och bara umgås med varandra, kommer bli hur mysigt som helst.
PUSS

black and yellow

Avslutade min praktik idag pga vissa tråkigheter... Har tre/fyra möten imorgon.

Skolan-om praktik hur vi ska gå vidare och vad som hände, varför jag valde att avsluta den.
Möte med naturkunskapsläraren om att uppnå ett högre betyg, se om jag orkar det.
Möte med G4s om Sommarjobb typ.
Möte med en tjej som äger ett Café, om att hjälpa till och jobba där :)

Även fast att man hamnar i en svaka, man känner att allt bara skiter sig så ska man inte sluta kämpa, man ska absolut inte ge upp. Det är när du är i en svaka du ska vara stark och kämpa på, det är då man inser hur stark man är. Jag kämpade på i min svaka och jag fick en heldel bra "nyheter". Så man ska aldrig ge upp även fast att det är jobbigt just för stunden. Glöm heller inte bort att ha någon att prata med, det hjälper!


Shopping+ jobb+ PLUGG

Har köpt en jacka av Hanna, ska hämta den på onsdag kväll efter jag o Babe varit i Norrköping! Jag har helt klart världens bästa pojkvän helt sjukt hur bra han är. Även världens bästa familj oså !! Är på jobbet nu eller ja praktiken. Bytte rond så är med en annan nu ska vara med denna imorgon natt också eller ja natten till onsdagen. Slutar runt 06,30 lite jobbigt kan man tycka men denna rond har varit helt ok faktiskt och tiden har gått fort! Ska hem och sova sen o längta tills nästa arbetspass så onsdagen kommer fortare eftersom jag vill åka iväg med min älskling och mysa o hitta en studentklännig :) har hittat en på nelly men de negativa med det är att jag Inte kan testa den o skicka tillbaka verkar krångligt även fast Frida säger de är lätt! Hittar jag ingen beställer jag nog den:) Älsklingen har förmodligen fixat ett jobb till mig så ska dit och prata med henne på onsdag eller torsdag :) eller jobb o jobb men ett Litet extra/ sommarjobb förmodligen kan ju hoppas verkar elafall kanon bra!!!:) iof har jag förmodligen jobb på securitas Men alltid bra med valmöjligheter:) Vi ska elafall hem till mamma och sova onsdag till torsdag :) Ska även plugga massvis har gett mig in på att Uppnå vg i en kurs som är 100p och måste göra 4 vg uppsatser + ett g Prov men Jag ska försöka! Har de uppgifterna o provet kvar + matte nationella och kanske ett tilö matteprov , vu2 prov o psykologiprov samt kolla på ett program o skriva en reflektion och sen fixa en muntlig komplettering till idrotts reföektionen :) men jag klarar det får Plugga hårt nu bara, sista nu. Inte långt kvar. Usch blir så tråkiga inlägg när jag jobbar Men men ...

Jag önskar

Jag önskar att jag inte blev lika sur för småsaker som förr. Förr var små saker igen big deal, idag kan jag bli ledsen o besviken för små saker,. Jag vet vad det beror på. Det handlar om sjukdomen- min ätstörnig. Det är inte kul längre .. Jag saknar mamma som tjatar och frågar vad jag ätit och hur mycket jag saknar det fastän att jag hatar det något så otroligt. Hon håller koll på mig som ett litet barn. Jag är trött hela tiden o ledsen o besviken allt för Ofta inte kul längre. Jag önskar man kunde bli helt frisk ifrån en ätstörning

Valborg

Gårdagen spenderades på stan, kom hem tomhänt..nästan! Fick med mig en doggybag för jag orkade inte äta något alls nästan...
Somnade en liten stund, vaknade upp och älskling hjälpte mig med kläder till kvällens bravader. Drack någon öl och delade doggybagen med baby. Fick skjuts in till Nicho var där ett tag sen drog jag till Marcus, var där ett tag sen kom baby vi åkte till palm med några och grillade, spela frågespel o myste . Drog hem, bastade, duscha och myste. Lyckad valborg :)

Veronica maggio- utan kläder
Veronica maggio- satan i gatan
Veronica Maggio- snälla bli min
Hon har gjort det igen, hur bra låtar som helst!

Ska återgå till Pluggandet av Social psykologi innan jag ska ringa Securitas om lite praktik tider, har tyvärr inte fått något schema så vet inte när jag arbetar.. Men det löser sig.

PUSS

RSS 2.0